Over Blogout

BlogoutIk ben Jeroen Moelands en ik ga graag naar buiten, de natuur in, de bergen in. In de zomer wandel ik en neem het liefst alles wat ik nodig heb mee in mijn rugzak om een paar weken op pad te zijn. Een meerdaagse trektocht geeft me zoveel meer voldoening dan een dagwandeling. Ik overnacht het liefst in de tent, op plekken waar dat mag graag in het wild. In het koude seizoen bind ik de toerlanglauflatten onder en zoek ik de echte winter op. Ik zoek de grenzen op van wat ik kan en comfortabel vind en wijk graag af van de gebaande paden. Onderweg fotografeer en film ik en schrijf ook zaken op. Met twee vrienden heb ik toerlanglauftochten.nl opgezet. Ik wilde meer doen met het materiaal dat ik mee terug naar huis neem en Blogout is de paraplu geworden waaronder ik alles verzamel.

Blogout is bedoeld als inspiratiebron voor jouw volgende tocht in de bergen, waar dan ook, of om gewoon in gedachten even op een mooie plek te zijn.

Software engineer is mijn beroep. Ik combineer een werkzaam leven achter de laptop graag met the great outdoors. Vandaar de naam! Ik logout en ga naar buiten. Ik blog over de outdoors.

Kom later nog eens langs op Blogout. Deze website is en blijft in ontwikkeling en regelmatig voeg ik nieuw materiaal toe. Wil je laten weten wat je vindt van deze website? Mail me op info@blogout.nl. Geniet van deze site en ik wens je een mooie tocht!

Blogout